Hirdetés
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Frawly
üzenetére
Kivéve ubyegon, mert neki ez az örök kezdőség a mániája.
Ez nem mánia, hanem valóság.
Kb azt jelenti, hogy elkezdtem használni, hopperkedtem sokáig és egy elég stabil kezdő szintig eljutottam, részben persze, mivel sok területet nem ismerek ma sem. Eddig nem érdekelt, majd ha fog, utána olvasok. Eddig is így ment. Ma már az a stabil nokedli szint is kezd erősen kopni, nem fogod elhinni, de év eleje óta megvan a terás 860 EVO, férne rá bőven disztró, de még mindig így néz ki...Az a Flatpak/Snap/Appimage nekem is nagy kedvencem amúgy! Szerintem sohanapján lesz olyan, hogy csak ezekből tudok valamit felrakni és akkor inkább fel se rakom.

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- Gran Turismo
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Kb azt jelenti, hogy elkezdtem használni, hopperkedtem sokáig és egy elég stabil kezdő szintig eljutottam, részben persze, mivel sok területet nem ismerek ma sem. Eddig nem érdekelt, majd ha fog, utána olvasok. Eddig is így ment. Ma már az a stabil nokedli szint is kezd erősen kopni, nem fogod elhinni, de év eleje óta megvan a terás 860 EVO, férne rá bőven disztró, de még mindig így néz ki...
Rowon