- iPhone topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
SwissAirplan
aktív tag
válasz
NeoPampalini
üzenetére
Annyit elértem, hogy alap beállításokkal elindul.. igaz jelszót nem kér.. de az nem is gond.. csak a 3 kamera használja...
mondjuk a kamera amikor tesztelte a kapcsolatot akkor név nélkül nem fogadta el beadtam neki a linuxmint felhasználónevet és jelszavat és igy a tesztcsatlakozás jo lett!
Már csak azt nem tudom hogy hova ment ha Linuxon.. ha ez van a kamera beállításaiba
-
SwissAirplan
aktív tag
válasz
NeoPampalini
üzenetére
Tehát.
Az álltalad javasolt oldal lépéseit végigcsináltam, és amikor eljutok oda hogy
Test the FTP Connection
Beirom hogy ftp localhost és ezt a hibaüzenetet dobja
Hozzáteszem ha a következő lépésnél probálom a chrome-ba ellenőrizni és ott a felugróba bairom a beállított nevet és jelszavat akkor ugyan ugy nem csinál semmitcsináltam is egy videót végig ahogy a lépések voltak .. egészen idáig elvileg minden stimmelt.. ha gondolod linkelhetem azt is
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Milyen processzort vegyek?
- iPhone topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nintendo Switch 2
- Filmvilág
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Jogász topik
- További aktív témák...
- Ableton Live 12 Suite Education
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- Bomba ár! HP Dragonfly G4 i7-13G I 32GB I 512SSD I 13,5" FHD+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon