- Így néz ki az újratervezett S Pen
- iPhone topik
- Yettel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
scabiosa82
tag
válasz
ubyegon2 #10274 üzenetére
“Ahogy látom már telepakolod a Cinnamonos disztródat KDE-s programokkal, nem is értem miért nem jó ennek a saját kétpaneles fájlkezelője (Nemo) és szövegszerkesztője (Xed).”
Már itt húztam a szemöldököm, hogy “mi van”?! Majd fejsd ki kérlek, ezt nem vágom.
Egyébként úgy gondolom a választás lehetősége inkább ajándék, mint probléma. Gondolom neked is van okostelcsid, rajta alapvető alkalmazásokkal, amit te sem feltétlen használsz, hanem a saját ízlésednek és igényednek megfelelőt. És ez így van jól.“Ha így kutyulsz mindent, te magad sem fogod kiismerni mit hogyan, nemhogy a családdal megkedveltetni!”
Meglehet hogy így van, mert nekünk nincsenek alap ismereteink a linuxxal kapcsolatban, windows rendszerben nőttünk fel, vagyis én még a dos ideje alatt. Mindenféle hibájával együtt azért pozitívum mellette, hogy úgy variálom ahogy akarom, és ettől “szerethető”. Ha ez a pozitívum itt nincs meg, szólj légyszi vagy szóljatok, mert akkor nem is erőltetem a dolgot. 70/30 arányban azért a redszer legyen értem, ne én a rendszerért. Nyilván kell tanulni (bár nem tudom honnan és mit), de ha nem szerethető, akkor nem is kell.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Építő/felújító topik
- BestBuy topik
- Futás, futópályák
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Plazma TV topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- LG SN4 soundbar hangprojektor 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest