Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
scabiosa82
tag
válasz
ubyegon2 #10274 üzenetére
“Ahogy látom már telepakolod a Cinnamonos disztródat KDE-s programokkal, nem is értem miért nem jó ennek a saját kétpaneles fájlkezelője (Nemo) és szövegszerkesztője (Xed).”
Már itt húztam a szemöldököm, hogy “mi van”?! Majd fejsd ki kérlek, ezt nem vágom.
Egyébként úgy gondolom a választás lehetősége inkább ajándék, mint probléma. Gondolom neked is van okostelcsid, rajta alapvető alkalmazásokkal, amit te sem feltétlen használsz, hanem a saját ízlésednek és igényednek megfelelőt. És ez így van jól.“Ha így kutyulsz mindent, te magad sem fogod kiismerni mit hogyan, nemhogy a családdal megkedveltetni!”
Meglehet hogy így van, mert nekünk nincsenek alap ismereteink a linuxxal kapcsolatban, windows rendszerben nőttünk fel, vagyis én még a dos ideje alatt. Mindenféle hibájával együtt azért pozitívum mellette, hogy úgy variálom ahogy akarom, és ettől “szerethető”. Ha ez a pozitívum itt nincs meg, szólj légyszi vagy szóljatok, mert akkor nem is erőltetem a dolgot. 70/30 arányban azért a redszer legyen értem, ne én a rendszerért. Nyilván kell tanulni (bár nem tudom honnan és mit), de ha nem szerethető, akkor nem is kell.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest