- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Poco F7
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
0xmilan #9831 üzenetére
Nem kell kapkodnia....amíg Tara ilyen hisztis! Más kérdés, hogy amit reggel is említettem, még fél éves Ubuntu 18.04 bug-októl is szenved a Mint 19.
Az AMD APU-s desktopon mondjuk nincs Tara-val gond és már nagyon nagy örömmel tölt el, hogy notebook vételezésnél csak azt néztem, hogy ami csak lehet, Inteles legyen benne, külön VGA nélkül.
(#9829) Frawly
Nekem eddig nem volt gondom Cinnamonnal, ha valami tömörítésbe bele akartam nézni.
Javasolnám is szegény kezdőknek, .... akik nem akarnak mindjárt terminálban tar xvzf-fel huszárkodni vagy mc-t, p7zip-et, unrar-t, stb. telepíteni.Te persze kerülöd a Cinnamont, így csak huszárkodjál mindenféle ilyen-olyan ki-be tömörítővel.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Renault, Dacia topik
- iPhone topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Microsoft Edge
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Egyedi ékszerdobozka
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest