Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• apszi
    őstag

Sikerült lefényképezni melyik folyamatot vagy service-t nem tudja lelőni? Engem az idegesít ilyenkor, hogy ki kell várni 2 percet, mire lelövi. Kéne hogy csináljanak valami lehetőséget, hogy ne kelljen kivárni, hanem az ember megnyomna egy spéci billkombót, és azonnal kilőné a folyamatot kényszerítetten.

Ez Arch telepítéskor is zavar, mikor bootol az Arch Live, és Wi-Fi-s laptopról indítom, akkor valami másfél percet számol vissza bootkor, mert próbálná elindítani a nem létező Ethernet-csatlakozáson a DHCP címkérést, persze címet nem kap, mivel nincs csatlakoztatva kábel, de azért kiváratja ezt az időt, mert az idő mindent megold. Gyógyír minden sebre :DDD

Szia(sztok)!

Köszi az érdeklődést, képzeld azóta minden kikapcsolásnál kezemben a telefon, de egyszer sem jött elő a dolog. Lehet megtudta, hogy írtam a fórumra és megijedt tőletek, de résen leszek. :D Erre valóban jó lenne egy gombnyomás, hogy meg akarom-e várni a folyamatot, vagy saját felelősségre megszakítom azt...na mind1, azért én szeretem :)

Új hozzászólás Aktív témák