Hirdetés
- iPhone topik
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Légből kapott hírünk van képekkel
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mtbsrác
senior tag
Vettem egy új ssd-t és be szeretném állítani hogy a steamben a játékok egy másik meghajtóra települjenek. Minden telepítés friss ropogós. De nemtudom mert ahogy felosztottam a meghajtót nem tudok rá írni mivel nem én vagyok a root. S a jogait se tudom megváltoztatni, pedig nem a telepítővel formáztam hanem már mikor felraktam a rendszert.
Ezzel próbáltam ami eszembe jutott de nem segített. Vmit csinálhatott mivel hibát nem írt ki a terminál.
- sudo chmod 777 /media/felhasznalonev/aparticioneveMit kellene még megadnom hogy süti legyen a dolog?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Rowon