- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Telekom mobilszolgáltatások
- AirDrop támogatást kap a Galaxy S26 széria
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
ubyegon2
üzenetére
Ezek a robotok csak egyszerű figyelők. Beállítod, ha az adott devizaárfolyam x alá megy, akkor mennyit vegyen, ha y fölé, akkor mikor adjon el, és hogy mekkora kerettel gazdálkodhat. Nyilván okos döntést nem fognak hozni helyetted, csak nem kell a gép előtt görnyedned egész nap, hogy nehogy kihagyj egy skalpolható árfolyamingadozást, amin nyersz párszáz forintot. Csak néhány kattintást spórolnak. Voltam még évekkel ezelőtt egy ilyen forexes képzésen, ott mutatták nekem is a Metatradert. Nagyon kisemberek közül még senki nem gazdagodott meg belőle, de ha okosan csinálod, némi zsebpénzt össze lehet belőle szedni, legalábbis bukni nem lehet rajta sokat. Kis tételű tranzakcióknál nincs nagy kockázata, ésszel kell feltenni mindig keveseket, aminek az elbukása még nem fáj. Elég régi dolog, már nem olyan népszerű, mint néhány éve, bár biztos most is vannak még hívei. Igazi pénzzel sose nem próbáltam, csak a képzés erejéig volt egy gyakorlat virtuális pénzzel, azt szépen el is buktam apránként. Pedig sokszor jó irányban tippeltem meg a trendet, de csak kicsi tétekkel, limitekkel dolgozhattunk, és néha vannak a trendekben hirtelen ellenkező irányú kitörések, amik a trendet nem törik meg, de a beállított limitet sajnos leverik, és akkor is bukó lesz belőle, ha egyébként a jó irányba fogadtál. Ezen ilyen brókercégek kaszálnak nagyot, mert ők a tranzakció utáni devizaátváltásból kapnak meghatározott százalékú jutalékot, akkor is ha nyereség, akkor is ha bukó lett a vége.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Spórolós topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Arena Breakout: Infinite
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Arc Raiders
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- LG UltraGear 45GX90SA-B Monitor
- AKCIÓ! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB ZALMAN S2 TG Adata 600W
- Akció! Acer Nitro 5 AN515-55! I7 10750H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- GeForce GTX 1650 SUPER (OEM HP) -
- AKCIÓ! Asus B250M i3 6100T 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon