Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Apple Watch
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Padree.c2
üzenetére
Igazán nincs mit!
Ahogy említettem, ha a frissítéskor váltásra kényszerülne a rendszer, azt egy ilyen konfig ablak nélkül nem fogja cserélni.
Szerintem a folyamat során nem kéne a jelszavakkal is variálnia, de a felhasználó látja, mi történik és az nem te voltál. Ilyenkor akár ideges is lehet, aki ezzel szembekerül laikusként és bármi megtörténhet. Szerencsére login manager csere nem túl sűrűn történik, olyankor is rákérdez a rendszer.A módszert azért ne felejtsd el, ha nem te használod a gépet.

Most ugrik be, hogy a auto password-ot is itt lehet beállítani, még az is lehet, hogy megváltoztatta a jelszót akár üresre is, aki nyomogatta a gombokat.

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T550 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS945, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Ahogy említettem, ha a frissítéskor váltásra kényszerülne a rendszer, azt egy 

Rowon