Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Poco F7 – bajnokesélyes
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.C.G.
aktív tag
Nem akartam belemenni ebbe a témába, mindenki olyat használ ami tetszik neki. Csak feltűnt, hogy a legtöbb felület ami tetszene az sötét témát tartalmaz vagy máshova (oldalra, felülre) teszi a panelt, esetleg bal sarokba a gombokat. Ezért állítottam be egyelőre az XP témát. Most elindítottam egy filmet és alapértelmezettként úgy van beállítva a Médialejátszó (ez a neve?
), hogy sötét témákat támogatása, ha ez lehetséges. Na már most bele akartam tekerni a filmbe, de így nem látszik a kezelő felület, ezért muszáj kikapcsolnom. Általában véve rosszabbul láthatóak a dolgok sötét témával, esetleg az általad említett barnás, narancsos árnyalatok nem tetszenek, egyedül a homok vagy mogyoró. Ízlés kérdése, nem vitát akartam nyitni.
Majd későbbiekben változtatok rajta, de most nincs hozzá türelmem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Milyen házat vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- LEGO klub
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ezzel tényleg tizenkilencre húzott lapot a Gigabyte
- Assetto Corsa Rally
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
), hogy sötét témákat támogatása, ha ez lehetséges. Na már most bele akartam tekerni a filmbe, de így nem látszik a kezelő felület, ezért muszáj kikapcsolnom. Általában véve rosszabbul láthatóak a dolgok sötét témával, esetleg az általad említett barnás, narancsos árnyalatok nem tetszenek, egyedül a homok vagy mogyoró. Ízlés kérdése, nem vitát akartam nyitni.
Rowon