Hirdetés
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
ElPropheta
csendes tag
Sziasztok!
Tisztelettel szeretnék segítséget/tanácsot kérni a következő problémához:
Kezdő linux felhasználó vagyok (linux mint 18.1);
Viszont iphone készülékem van;
Az apple nem igazán támogatja a linuxon belüli szinkronizàlást; megoldásként eddig kül angol nyelvű leírásokat találtam a libimobiledevice/ ifuse csomagokkal megoldhatónak mondják; de nekem a terminál még elég bonyolult...
A fő kérdésem innentől kezdve, hogy virtualboxban futtatva windowst/ itunes-t, felismeri e a gép majd a szifont🤔🤔??
Ha esetleg valakinek volt már hasonló tapasztalata iphone/linux párossal; ill tud vmilyen megoldást, azt szívesen venném!Köszönöm, üdv:
József
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Cudy routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kompakt vízhűtés
- Tesla topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360, 100% Akkumulátor
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Rowon