Hirdetés
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Csőtörés lett a Red Magic 11 Pro gyötréstesztjéből
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foose
addikt
Sziasztok! Most van egy kis időm,szeretném rendberakni a vinyót. Lehet emlékeztek rá,Xubuntu-t használtam,de megtaláltam a linux mint-et,fel is raktam,de javaslatokra hallgatva 15GB partíció lett csinálva neki. Na most,nekem azóta alig van már hely rajta,gondolom mert alapértelmezetten minden oda települt. A képen látszik,van egy közel 300GB-os darab a vinyón,ez elvileg home. (/dev/sda5) Az sda1 a xubuntu,de ha jól sejtem,azon van a grub is. Na most,az sda5-ön van egy 40GB-os letöltések mappa,ezt szeretném menekíteni valahogy,és ha van rá mód,valahogy összevonni az sda7-el,ami most linux mint. Javaslat?
[kép]
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- TCL LCD és LED TV-k
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Parfüm topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Rowon