- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
egerj
tag
Sziasztok !
Nem vagyok egy Linux guru, eddig négy Mint et telepítettem különböző gépekre.
Most telepítettem egy új gépre egy Linux mint 17.3 at:Eszköz Acer noti, Win 10 telepítve, UEFI BIOS , GPT merevlemez, Linux mint 64 bit 17.3 verzió, gyors rendszerindítás kikapcsolva, BIOS ban secure boot kikapcsolva
Telepítés után nem indul a GRUB, így csak win10 belépés van.
Sok infó összeszedése után ha LIVE módban átállítom - efibootmgr el - a boot sorrendet, ez után NÉHA elindul a GRUB. és a felajánlott lehetőségek is korrektek, a linux is korrekten működik.
Most azt vettem észre, hogy az efibootmgr outputjában a Boot0000 név nélkül szerepel, pedig ez lenne (szerintem) az efi partició.
Vagyis kérdés: mit csináljak, hogy elinduljon a GRUB ?
Jenő
ui: bocs ez új üzenet akart lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- PC Game Pass előfizetés
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest