Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• lev258
    veterán

Azt már próbáltam és nem engedi... :( Itt ilyen téren csak az újabb verzió jelentene megoldást, de az meg nincs hozzá a gyártó oldalán. Köszönöm a linket, majd megnézegetem, főleg a systemctl módszert, az tűnik egyszerűbbnek. De igazából sok reményt nem fűzök hozzá.
    Igen, nyilván vastagon az övék is, ez nem vitás. De az érdekes, hogy már a korábbi esetnél is pont a Linux UEFI-s telepítése után volt ugyanilyen hiba, ami általában a többi netes találatnál is szerepel. És most a Windows telepítése után meg semmi, működött F2-vel a belépés. Majd miután felraktam a Mintet is, utána megint eltűnt a belépési lehetőség.

(#6183) colomb2: hát mivel lövésem sincs hozzá, illetve most idegzetem és türelmem sem belemélyedni, ezért kb. az lenne a legjobb. De persze a fentebb javasoltat még megpróbálom, hátha.

Azért írtam így, mert korábban is volt már rá példa, hogy Linux telepítésekor valami csúnyán elromlott (a tiédnél is jobban). Aztán kiderült, hogy bár Linuxnál azonnal jelentkezik, valójában Windows alatt is ott van a probléma, csak időzített bombaként. A megfelelő körülmények idején üt be, akkor is, ha egyedüli rendszer a gépen. És természetesen a hibásan megírt BIOS/UEFI kód volt mögötte.

Új hozzászólás Aktív témák