Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• lev258
    veterán

Értem, tehát akkor csak kijelölöm és leokézom a meglévőt, mint amikor már van swap partíció?
    Pedig esetemben biztos, hogy van köze hozzá, mivel a Windows UEFI-s telepítése után még jó volt, be tudtam lépni a BIOS-ba, váltani a boot módok között. A Linux telepítése után kezdődtek a problémák...Az eredeti HDD-n meg minden OS Legacy módban lett telepítve és cseszhetem. Hiába rakom vissza, nyilván nem indulnak el, mivel nem tudok boot módot választani és átállítani... :O

Igen. Ráállsz arra a partícióra és a fájlrendszer kiválasztásánál van EFI partíció opció. Formázni nem kell.
    Én csak ismételni tudom magam. Egy rendszer telepítését tekintve nincs különbség Windows/Linux/OSX között. Persze lehetnek egyedi körülmények, pl. a az OSX boot manager-e vagy hasonlók. De ezek mind egy későbbi szakaszban kapcsolódnak be a folyamatba.
    Egyébként még annyit, hogy én még sosem raktam a rendszerbetöltőt partícióra, mindig a lemezre. EFI-s telepítésnél is. Csak azért mondom, mert tudom, hogy te sokszor az EasyBCD-s megoldást preferálod.
    Nálad mondjuk nem tudom elképzelni, de kolléga járt már úgy, hogy későn kezdte nyomogatni az F2-t, olyankor, amikor már a Grub töltődött.

Új hozzászólás Aktív témák