- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
lev258
veterán
válasz
King Unique #6143 üzenetére
Igen. Ráállsz arra a partícióra és a fájlrendszer kiválasztásánál van EFI partíció opció. Formázni nem kell.
Én csak ismételni tudom magam. Egy rendszer telepítését tekintve nincs különbség Windows/Linux/OSX között. Persze lehetnek egyedi körülmények, pl. a az OSX boot manager-e vagy hasonlók. De ezek mind egy későbbi szakaszban kapcsolódnak be a folyamatba.
Egyébként még annyit, hogy én még sosem raktam a rendszerbetöltőt partícióra, mindig a lemezre. EFI-s telepítésnél is. Csak azért mondom, mert tudom, hogy te sokszor az EasyBCD-s megoldást preferálod.
Nálad mondjuk nem tudom elképzelni, de kolléga járt már úgy, hogy későn kezdte nyomogatni az F2-t, olyankor, amikor már a Grub töltődött.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3080, 100% Akkumulátor
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest