- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Xiaomi Smart Band 7 - hetedik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Mondjuk a problémát okozó telepítésnél nálam az sdax-re volt rakva a GRUB és azt hittem, hogy utána a Windows rendszerbetöltője marad az alapértelmezett, de restart után egyből indult a GRUB és kiválasztható volt mind2 OS. Tehát az UEFI-s telepítés ilyen téren kicsit más. Az az EasyBCD-s megoldás meg mint kiderült, csak Legacy bootnál működik. A másik HDD-n úgy vannak telepítve a Linuxok és ott nincs is vele semmi probléma.
Szóval nem tudom pontosan mi okozta a hibát, de a BIOS-ba nem tudok belépni és ez nagy szívás... korábban is csak a BIOS frissítése oldotta meg, de már a legújabb van rajta és nem tudom tovább frissíteni. Valamint ennél a típusnál downgrade-elni sem engedni. Dupla szívás...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest