- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
hódmaci
senior tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném.
Már úgy néz ki csak egyetlen dolog miatt tartok a pcmen widowst a linux mellett.
Nem más mint az Office365.
Szeretnék végleg megszabadulni tőle de az officet továbbra is használnám.Virtuális pcket inkább hagyjuk akkor inkább ennyi erővel meghagyom ahogyan most van,mindegy hogy az elején választom ki mi induljon vagy betölt egy op rendszer azután virtuálisan megint egy majd megint valami és így tovább.
Meg azt is tudom,hogy léteznek más office-ok is de ezt szeretném használni mindenképpen.
Jogtisztán van meg,ezért is használnám már ha nem ingyen volt........Próbálkoztam már neten található dolgokkal is de valami miatt mindig falba ütköztem.
pl hibaüzenet:"újabb windows verzió szükséges"Tudnátok valami könnyen értelmezhető jól működő leírást ajánlani hogyan tudnám a legegyszerűbben futtatni az linux mint alatt az officet?
Nem vagyok kocka!Vagyis nem tuti hogy értem miről beszélsz
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Formula-1
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- Battlefield 6
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Ableton Live 12 Suite Education
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Apple iPhone 12 Pro Max Graphite 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Motorola Edge 50 Fusion 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon