- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fenyő
őstag
Ja nekem is a kedvencem, atomstabil, kiforrott, gyors, pehelysúlyú de mégsem fapad, könnyen és részletesen konfigurálható, egyébként újabb disztrókban (pl a 16.04-ben is) már glamor-ral is megy a tearfree, persze egyelőre csak újabb kariknál van értelme átállni rá, amd-vel próbáltam már;
Section "Device"
Identifier "Radeon"
Driver "radeon"
Option "AccelMethod" "glamor"
Option "DRI" "3"
Option "TearFree" "on"
EndSectionA Synchronize drawing to the vertical blank opció meg kari és driverfüggő, hogy melyik esetben mennyit használ, de csak nyílt driverekkel működik, van ahol szinte tökéletes van ahol egyáltalán nem, de ált. a konfigfájlokkal karöltve hozza meg a várt eredményt.
Egyébként elég sok topikban lepötyögtem mer ezeket, elég gyakori kérdés, szvsz simán mehetne összefoglalva első hozzászólásba is akár.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Lenovo 14 Thinkpad X1 Carbon G9 WUXGA IPS i7-1185G7 vPro 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest