- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Google Pixel topik
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- EarFun Clip – cimpazaj
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
altare
tag
Hali mindenkinek.
Van egy Samsung tv-m, amit monitornak használok már lassan fél éve. 1366 x 768p a felbontása, ami számomra igazából kicsit kicsi már. Windows-on van egy lehetőség, amivel fel tudom vinni a felbontást. kép viszont Linux Mint-en nem tudom, hogyan oldjam ezt meg, mivel windows-on a videókártya driver telepítés után tudom megcsinálni a kezelőfelületén, de linuxon nincs ilyen, vagy nem tudok róla. A videókártya egy AMD R7260X. A linux terén sem vagyok valami nagy profi. Ha valakinek van valami megoldása számomra, annak örülnék, mert szeretném Linux-on is fullhd felbontásban használni a gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest