Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
misimagaki
aktív tag
Sziasztok!
Pár hete én kérdeztem, hogy telepíthetem.e a rendszert pendrive-ra - HTPC-t terveztem vele.
Azóta a visszajelzéseitek hatására vettem egy 32 GB-is SSD az aprón. Amire tesztképpen feltelepítettem,egy AMD rendszerű notebookon a Linux Mint oldaláról letöltött remastered Cinnamon rendszert by Tomi37. Benne volt minden amire szükségem volt (torrent, kodi stb.) lustaság fél egészség.Utána hirtelen felindulásból bedugtam a HTPC-mbe, amiben egy Asrock E350m/USB3 lap van. Minden gond nélkül elindult a notin telepített rendszer - gondolom azért mert az is AMD-s rendszer.
Nem láttam rajta, hogy gondot okozott volna neki a hardver váltás...
Maradhat ez így vagy inkább telepítsem újra?Van még néhány kérdésem, aminek a megoldásában nem tudom merre induljak:
- szükségem lenne egy megoldásra, ami megadott időben lekapcsolja a rendszert, mint win alatt a SwitchOff pl.
- Linux Mint altt leállíthatók a merevlemezek, ha nincsenek használatban? Win alatt leáll, majd valamiért időnként felpörgeti.
- ftp szerver gondolom tiszta ügy, akár FileZilla is lehet, jól gondolom?
- linuxra is van Kodi Launcher?Üdv,
magakimisi
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- HP 65W töltő eladó
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G2 - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest