- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Készül a 200 megapixeles iPhone
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bohus
aktív tag
Kinyírtam a Mintet, flash gyorsítást szerettem volna a mesa-vdpau-drivers telepítéssel és az /etc/adobe/mms.cfg fájl létrehozásával. GUI nem tölt be, ez fogad:
MDM: Xserver not found: /usr/bin/X :0 -audit 0 -auth /var/lib/mdm/:0.Xau
Error: Command could not be executed!
Please install the X server or correct MDM configuration and restart MDMPróbáltam visszafelé: az mms.cfg állományt töröltem, mesa-vdpau-drivers-t leszedtem, de nem változott a helyzet. A "dpkg-reconfigure xserver-xorg" nem segített. Jól belakott rendszer, szeretném megmenteni. Mit tehetek?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Részletre. Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon