- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bohus
aktív tag
A script-es topikokban nincs nagy mozgás, ráadásul Mint specifikus a probléma ezért itt teszem fel a kérdést. Gyártottam egy bash scriptet, amit rendszerindításkor - vagyis bejelentkezés után - szeretnék futtatni. A script-ben mindössze egy espeak parancs van, ami hangosan üdvözli a felhasználót, és figyelmezteti ilyen-olyan határidős tevékenységekre.
A gondom az, hogy nem tudom a scriptet automatikus indítással működésre bírni. Kapott futtatás jogot és parancssorból indítva jól működik, de ha GUI-n hozzáadom az automatikus indításhoz, akkor nem történik semmi. A rendszer Mint Xfce. Ami furcsa, hogy ha átteszem a scriptet a másik notira ahol Mint KDE fut, ott ugyanezzel az eljárással működik a dolog. Tanácstalan vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vicces képek
- Tőzsde és gazdaság
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA® driverek topikja
- Gyúrósok ide!
- Autószerelők, autószerelés
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest