Hirdetés
- iPhone topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Légből kapott hírünk van képekkel
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Manó csípne meg! Egy órán keresztűl bogarásztam a Nemo-t, de erre nem is mertem gondolni, hogy ez a drag/drop is jó lenne neked! Közben már második alkalommal fagyott be totál a rendszer az utóbbi napokban, logokban semmit nem lelek, valami hw-elem gond lehet, nincs most időm kideríteni.
A FF frissítés is gyanús, felrakta a legfrissebbet, mégis eggyel előbbi verziót mutat, amit pedig vissza kellett fejlesztenem azelőtt pár nappal.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Manó csípne meg! Egy órán keresztűl bogarásztam a Nemo-t, de erre nem is mertem gondolni, hogy ez a drag/drop is jó lenne neked! Közben már második alkalommal fagyott be totál a rendszer az utóbbi napokban, logokban semmit nem lelek, valami hw-elem gond lehet, nincs most időm kideríteni.
Rowon