- Kijelzőjén alig látható gyűrődéssel mutatkozott be az Oppo Find N6
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Magisk
- Yettel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
toth_janika
őstag
Emberek... Valamit végképp nem értek... Vki próbálja meg nekem elmagyarázni, hogy mi lehet a probléma... Próbálkoztam Mint-el, (Mate meg Cinnamon), volt Ubuntu (14.04) és volt Ubuntu Studio is... Való igaz, hogy a Mint-et gyaláztam... Mindenféle ablakkezelőket telepítettem, meg IPchain ismereteimet akartam felfrissíteni, és programokat telepítgettem, stb, ezért megértem, hogy 1x-2x elhasalt a rendszer, mert valszeg nem tudtam, hogy mit csinálok. Erre kitaláltam, hogy az Ubuntukra SEMMIT nem fogok telepíteni! Szó szerint SEMMIT! És mind a 2 ubuntu behalt a notimon...
Most a Studio csinálja azt, hogy óránként újraindul és crash riportokat akar küldözgetni... Kifagy a FF, a Videók alkalmazás és ami a legszebb a BEÁLLÍTÁSOK is!!!! Nem működik a zenelejátszás, a képnézegetés...
Mi lehet a probléma?Szerk.: Ami eszembe jutott az az, hogy valszeg rossz a noti... Memória, vinyó, lap, proci... SMART szerint a vinyó rendben van, memtest lefut szó nélkül...

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 48GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon