- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Tesztpadon a One UI 8.5
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
toth_janika
őstag
Emberek... Valamit végképp nem értek... Vki próbálja meg nekem elmagyarázni, hogy mi lehet a probléma... Próbálkoztam Mint-el, (Mate meg Cinnamon), volt Ubuntu (14.04) és volt Ubuntu Studio is... Való igaz, hogy a Mint-et gyaláztam... Mindenféle ablakkezelőket telepítettem, meg IPchain ismereteimet akartam felfrissíteni, és programokat telepítgettem, stb, ezért megértem, hogy 1x-2x elhasalt a rendszer, mert valszeg nem tudtam, hogy mit csinálok. Erre kitaláltam, hogy az Ubuntukra SEMMIT nem fogok telepíteni! Szó szerint SEMMIT! És mind a 2 ubuntu behalt a notimon...
Most a Studio csinálja azt, hogy óránként újraindul és crash riportokat akar küldözgetni... Kifagy a FF, a Videók alkalmazás és ami a legszebb a BEÁLLÍTÁSOK is!!!! Nem működik a zenelejátszás, a képnézegetés...
Mi lehet a probléma?Szerk.: Ami eszembe jutott az az, hogy valszeg rossz a noti... Memória, vinyó, lap, proci... SMART szerint a vinyó rendben van, memtest lefut szó nélkül...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest