-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fenyő
őstag
válasz
Blabcsi
üzenetére
Nem tudom mennyire segítség, de mint képmanagelő Picasa a tárolóban megtalálható (igaz csak 3.0-ás verzió és nem is lesz újabb), alternatívának Shotwell-t mondta a gugli (szintén a tárolóban), de hogy ez a google+ fiókkal tud-e szinkronizálni jó kérdés (ki kell próbálni, nekem csak Ristretto-val, Viewnoirral van tapasztalatom, de azok nagyon kis egyszerűek/gyorsak, Picasat egyszer-kétszer próbáltam, de az nekem már túlságosan bloatware), ilyen általános szinkronizációs progi pedig a Conduit (szintén tárolós), felhős adattárolásra meg Dropbox a tárolóból vagy Copy ppa-ból telepíthető.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Gaming notebook topik
- Gitáros topic
- Magisk
- iPhone topik
- Analóg fényképezés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hardcore café
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 256GB - BONTATLAN - (3év)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon