- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fenyő
őstag
válasz
Blabcsi #2826 üzenetére
Nem tudom mennyire segítség, de mint képmanagelő Picasa a tárolóban megtalálható (igaz csak 3.0-ás verzió és nem is lesz újabb), alternatívának Shotwell-t mondta a gugli (szintén a tárolóban), de hogy ez a google+ fiókkal tud-e szinkronizálni jó kérdés (ki kell próbálni, nekem csak Ristretto-val, Viewnoirral van tapasztalatom, de azok nagyon kis egyszerűek/gyorsak, Picasat egyszer-kétszer próbáltam, de az nekem már túlságosan bloatware), ilyen általános szinkronizációs progi pedig a Conduit (szintén tárolós), felhős adattárolásra meg Dropbox a tárolóból vagy Copy ppa-ból telepíthető.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell G15 DDR5 Gamer laptop // i5 12. gen. // RTX 3050 Ti // Számla+Garancia //
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest