- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Minták árulkodnak a Galaxy Trifold három akkumulátoráról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli62
addikt
Kipróbáltam a 12-es LXDE kiadást. Debian és Ubuntu után meglepően kezelhető, az asztali rendszer memóriakezelése egész jó, a beépülök alapból települnek.
Pár megjegyzés. A Google Chrome telepítése nem ment simán a csomag installálása után kellett neki neki egy apt-get install -f. Mint többeknek, úgy nekem is sikerült egy kattintással az asztalon a jobb gombos helyi menünél az Openbox-ét beállítani.. Visszaállítani az eredetire már nem volt egyszerű, kellet egy kis utánaolvasás, és pcmanfm-el egy kis trükközés, ezt lehetne egyszerűbben is. A magyar linuxmint.hu oldalon nem találtam közvetlen letöltési linket a Debian Edition-hoz. Egyébként ugye ez a Debian Testing-nek felel meg?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 6
- Windows 10
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Házimozi belépő szinten
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3598, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest