Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- HMD Watch X1, Watch P1 és DUB széria: új viselhető kütyük a HMD-től
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
toth_janika
üzenetére
Nincs gond, mondtam, de a Fórum szabályzata egyértelműen tiltja a flame és a trágár beszéd használatát, felesleges indulatokat gerjeszt.
Megértem, hogy ki vagy akadva, de be kell tartanunk a szabályokat!
tlac fórumtárs röviden összefoglalta, mik lehetnek a gondok. Annyit javasolnék, hogy egy jól működő állapotot ments el például a Kendek- féle Systemback programmal, hogy könnyen vissza tudj állni egy működő rendszerre. Vannak hasonló esetek, mint a tied, bár elég ritka, de senki nem tudja az okait.
Én ilyesmi miatt is több disztrót is felrakok, most például az egyik rendszeremben volt egy gfvsd-metadata okozta hiba és azóta az a rendszer annyira nem indul, hogy még a kikapcsoló gombra se reagál, mióta megpróbáltam elhárítani a problémát! Csak a táp kikapcsolása segít, az alaplap biosa meg az írja, hogy táphiba miatt avatkozott be!
Átbootoltam másik Linuxra és egész nap hibamentesen fut.
Egyébként pár tucat disztrót kipróbáltam ezen a gépen, jó részükkel nem működik együtt a gépem.
Szerencsére mindig van másik!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- PS4 Pro 1TB + DualShock 4 Controller Játékkonzol
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én ilyesmi miatt is több disztrót is felrakok, most például az egyik rendszeremben volt egy gfvsd-metadata okozta hiba és azóta az a rendszer annyira nem indul, hogy még a kikapcsoló gombra se reagál, mióta megpróbáltam elhárítani a problémát! Csak a táp kikapcsolása segít, az alaplap biosa meg az írja, hogy táphiba miatt avatkozott be!
Rowon