Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen okostelefont vegyek?
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aszi123
tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Azért kellett hozzá egy nap, míg odaértem.
Azóta is a Nemo van. Notifier helyett, mailnag, Foobarról hamar átszoktam a Strawberryre, Cad már nem érint, a Tidal meg itt is volt. Az Operát bántam, Vivaldi már nem izgatott, nem is volt vele múlt, Minten meg abszolút FF. Chrome meg sose.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Téma tudnivalók
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azóta is a Nemo van. Notifier helyett, mailnag, Foobarról hamar átszoktam a Strawberryre, Cad már nem érint, a Tidal meg itt is volt. Az Operát bántam, Vivaldi már nem izgatott, nem is volt vele múlt, Minten meg abszolút FF. Chrome meg sose.
Rowon