-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
growler #14623 üzenetére
Tettem új hdd-t a gépbe, de Mint-et akkor sem tudtam bebootolni rajta. Úgy sem ment, hogy super grub disk2 alól elindítom a Mint-et és onnan telepítem a grub-ot, mert valamiért kernel panicolt.
Nem volt több időm a dologra, így felraktam a Lubuntut és kész, az megy. Mondjuk nem írom a Mint rovására a problémát, mert ezen a gépen a Win10 telepítő kékhalállal elszállt és mióta kikapcsoltam a lopásgátlót a bioszban azóta be sem tölt a telepítő. Mondjuk a Lubuntu alá is lassú a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Microsoft Excel topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Autós topik
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 1660Ti 6GB ZALMAN S3 FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest