Hirdetés
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cappa72
üzenetére
Na, egyetlen dolog maradt el, ez pedig a smb "bekapcsolása"...
Ez csak ennyi? Mondjuk sose használtam még, eszerint nagy szükség nem volt rá viszont fura mód a bootnál épp egy nmbd.service húzta az időt plusz 6 sec-ig, azt ki kellett lőni.

Gondolom az ilyen apróságik hamar javításra kerülnek, mint a panelen a miniatúr ablakképek, ezeket én is ki szoktam kapcsolni, mert ha odahúzom az egeret, csak zavar az ikon kiválasztásában. Szerencsére Cinnamon alatt ezek nincsenek bekapcsolva, ha jól emlékszem. Kicsit nehezemre esik még átköltözni 20.3-ról....
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Okos Otthon / Smart Home
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Autós topik
- Filmvilág
- iPhone topik
- DUNE médialejátszók topicja
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- További aktív témák...
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Rowon