Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mire a levelek lehullanak, jön a Nothing OS 4.0
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bohus
aktív tag
Szerintem a MINT telepítő képfájlokba hosszú ideje egy hibás Memtesk 86+ 5.01 bináris van beégetve. Nálam régi jelenség, hogy ez a verzió még a teszt elején (mindig ugyanazon pontnál) egyszerűen megáll. Nem jelez hibát, csak mintha megfagyna a gép, fail-safe és multi-core módban egyaránt. A hardver viszont jó, és más Memtest 86+ verziók is simán lefutnak. Nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, szinte már meg is feledkeztem róla. Mostanában viszont párszor lefagyott a gépem, ismét kellett a memtest.
Boot menüből indítva a régi jelenség fogadott, így gyorsan előkotortam egy multi-USB pendive-ot. Meglepődve azt láttam, hogy a gparted képfájlról futtatva, probléma nélkül fut az 5.01-es verzió. Kipróbáltam egy friss Clonezilla usb-s boot menüből futtatni, arról szintén.
Bár ritka, de nem egyedi az esetem, fórumokon többen jelezték az 5.01 verzióról, hogy hibátlan hardveren is lefagy. Az viszont furcsa, hogy ugyanazon verziónak egyik binárisa jól működik, míg a másik nem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- iPhone topik
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Battlefield 6
- alza vélemények - tapasztalatok
- Windows 11
- Építő/felújító topik
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest