Hirdetés
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
- Tömegterméket csinálna a Samsung az öreg tévés arányból
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skullwipe
senior tag
válasz
growler
üzenetére
nem tudom megmondani, mivel kombinált egy kicsit a dolgokat. ilyen variánsban még nem próbáltam ki. két 1Gb-os modult használok és tesztelek. Úgy tapasztalom, hogy 2 óra után elő tud jönni ez a gond, lehet több is. Annyi volt az újdonság, hogy volt, hogy a kép eltűnt egy pillanatra, elsötétült a kép. Ilyen nem volt az elöző alaplapon észlelhető, vagy nem vettem észre. a két ramot tisztán látja a fenti parancs és h-top is mutatja. se az alaplap se a processzornál nem látom, hogy mennyi memóriát tud kezelni, mivel nem mondtam és el is figyeltem, 5GB-nak kellett volna lenni 4slotban, mivel az egyik ram (erre is gyanakszok hogy gond lehet vele) 2Gb-os. gyanakszom, mivel látja a rendszer ezt a 2GB-os modult, de érdekes mód, ha csak együdül van a gépben, úgyan úgy leáll random a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- utolsó - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- Oppo A14 4/64GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Rowon