Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát szerencsére városi gyerek voltam, de rohadt kicsi voltam, mikor száműztek egy igazi faluba pár hétre, utána meg bekerültünk nevelőfater családja okán falusi környezetbe, igaz végig városban éltem. Szóval nekem ezek a mezei munkák nagyrészt elkerültek, de nem eléggé, például pótkocsis IFA trágyát kellett hozni a dohányföldre meg hasonlók....bloááá
Ja és ezek a nagyszerű saját borok, tyűűű azannya, azok milyen rettenetesek tudtak lenni.
De persze mindenki képes volt dicsérni a saját lőréjét, ahelyett, hogy a disznó vályúba öntötték volna! 
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Apple iPhone 11 Pro Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
De persze mindenki képes volt dicsérni a saját lőréjét, ahelyett, hogy a disznó vályúba öntötték volna!
Rowon