Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 FE – fenséges méret
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Frawly
üzenetére
Bár én 32 giga RAM-os, 4 mag 8 szálas i7-re, meg 128 giga RAM-os, 64 magos Threadripperre is pálcika WM-et tennék meg terminálos megoldásokat. Ha egyszer ez a hatékony, ez a leggyorsabb, akkor ez.
No látod erre mérget is vettem volna!

Annyi infót találtam, hogy tesóm sokat keresgélt és pont volt egy gyártói refurb gép 1300 dolcsiért, így jóval ár alatt vette. Nem hülyeség ezekre a gyári refurb gépekre vadászni, mert ilyen szintű gépeknél a Dell tuti nem fog a vadiújnál rosszabbat kiadni! Asszem most is valami ilyesmit vadászott, de most USA-ból rendelni....időben majdnem ugyanolyan, mint Kínából.

Na, 32 gigába már a Cinmanó jövőbeli verziói is elférnek, igaz épp hogy csak
Reménykedem is bennük, mivel a Cinnamon 4.x is szignifikánsan kevesebb erőforrást igényel, lehet az 5.x már energiát is fog termelni, ha bebootol.
Minap én is rájöttem, hogy ha van gyártónak saját webshopja mondjuk Amazonon, érdemes onnan rendelni! Délben rendeltem egy egeret és másnap reggel ott volt Germanyban a címzett kezében és futárral együtt alig volt több, mint ha itt vettem volna egy webshopban.
(persze ez nem refurb egér volt, de ugyanolyan, mint ami 5 éves napi folyamatos használat után megnyekkent)Amiben talán még GPU-nál mindenképp előrelépést fogsz érezni, az nem csak az újabb médiacodec-ek hardveres kódolása, hanem pl. mivel támogatja a Vulkant, ezért a Wine-féle DXVK alapot használó DirectX-es játékok is kisebb overheaddel futhatnak.
Fasza! Nem is bánnám, ha AMD lenne, mert ott könnyebben eligazodom ezekben a terascale x, GCN meg egyéb dolgokban. De egyébként nVidia drivert is pillanat alatt meg lehet találni, ahogy írod is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- BestBuy topik
- Autós topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- League of Legends
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Gumi és felni topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

(persze ez nem refurb egér volt, de ugyanolyan, mint ami 5 éves napi folyamatos használat után megnyekkent)
Rowon