- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Bemutatkozott a Fairphone 6
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
K0zm0
aktív tag
válasz
gregory91
üzenetére
"Én azt nem értem hogy valaki irtózik az desktop linuxtól,akkor az androidról miért nem? Pedig mindkettő ugyanaz."
Ahogy én észrevettem a kulcsszó a mondatban az a szó, hogy: Linux. Mikor migráltam Mintre és melóban beszélgetni kezdtünk róla mindenki úgy nézett rám, mint egy ufóra. Valószínűleg még mindig az él az emberek tudatában, hogy az egy elvont bonyolult valami, folyton írogatni kell terminálban, nincsenek rá programok, stb...
Az Androiddal kapcsolatban pedig azzal magyarázható, hogy elterjedt. A desktoppal ellentétben kényelmesebb, mert nagyon elb*szni nem tudnak benne semmit. (Nem mondom, hogy nem lehet, mert találkoztam cifra dolgokkal amiket behoztak.)
"De ha ismerkedni akar akkor kutathat többet is."És itt van a kutya elásva! Egyszerűen lusták az emberek és kompromisszumot kötnek. Legy a termék "out of the box", lehessen 5 perc alatt megtanulni, ne kelljen utánanézni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Microsoft Excel topic
- iPhone topik
- Projektor topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Foxpost
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4573, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H310M i5 8500 8GB DDR4 480GB SSD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Apple iPhone 13 128GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon