- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Még annál is egyedibbé tehetjük a Realme GT 8 Pro-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Frawly #12566 üzenetére
Valóban, ma már azért többnyire SSD-k vannak legalább a notikban, ha desktopokban nem is és arról mondjuk 2-3 sec plusz idő, mire feláll ugyanúgy a rendszer, mint suspendből, gondolom hibernálás is dettó, azt régen is kilőttem alapból. Ma már szerintem nem is default ez a disztróknál. Nekem bőven elég, ha a FF megjegyzi, hol tartott, a programokat úgyis naponta kell megnyitnom, legalábbis a napi reportot úgysem csinálja meg helyettem a program.
KDE-nél lehet beállítani, hogy a lezáráskori programokkal induljon, ez szerintem nincs is Cinnamonnál, szóval kizárt dolog, mert nem tudom.
Szóval sok értelme nincs SSD-val ezeknek a régen igen hasznos suspend meg hibernation dolgoknak, mégis sokan annyira hozzászoktak, hogy fontos nekik. Rendes bakapcsot azért is szeretem jobban, mert ha valami services vagy más rosszcsontkodik, akkor azt már bootnál kiszúrom.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Battlefield 6
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- LED világítás a lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen processzort vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Még annál is egyedibbé tehetjük a Realme GT 8 Pro-t
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,94% Akkumulátor
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest