Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
straightedge
tag
Sziasztok!
Szeretnék winről visszaváltani linuxra. Kb 10 éve nem használtam már linuxot, a Mintet ajánlottak, hogy ez az egyik legjobban kezelhető és nagy közösséggel bíró disztribúció.Problémám, hogy én grafikus vagyok és szükségem van photoshop, illustrator, indesign és corel programokra. Nézegettem alternatívákat, annyira nem is lenne vészes megtanulni, a fő probléma az, hogy nem kezeli jól pl az Inkscpae az ai fájlokat.
Ez lenne számomra az elsődleges, hogy megtudjam nyitni minden gond nélkül a ps, ai, indd fájlokat.
A másik, meg, hogy Alienware 15R3-as laptopom van, mennyire kezeli jól a drivereket?
Előre köszönök minden segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Rowon