- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
straightedge
tag
válasz
NeoPampalini #12528 üzenetére
Igen én is így láttam. Sajnos nem megoldható amit írtál ,hogy egy közös formátumot találni mert a kollégáim ps-ben és ai-ban dolgoznak meg indesignban így azok a fájlok mindenképp szükségesek és nem tudjuk húzni azzal az időt, hogy konvertálgassunk 20-30 gb-os nagy fájlokat folyamatosan.
Wine-al mennyire életképes ez a 2 alkalmazás? Virtuális gépet nem akarok használni meg az rontja a gép teljesítményét is, és eléggé kell nagy grafikus fájlokhoz.
Meglévő windows10 mellé könnyen feltudom húzni a Mint-et? Kell esetleg mókolni valamit pluszban? (10en éve nem telepítettem linuxot emlékeim megkoptak már ezen téren)
-
straightedge
tag
Sziasztok!
Szeretnék winről visszaváltani linuxra. Kb 10 éve nem használtam már linuxot, a Mintet ajánlottak, hogy ez az egyik legjobban kezelhető és nagy közösséggel bíró disztribúció.Problémám, hogy én grafikus vagyok és szükségem van photoshop, illustrator, indesign és corel programokra. Nézegettem alternatívákat, annyira nem is lenne vészes megtanulni, a fő probléma az, hogy nem kezeli jól pl az Inkscpae az ai fájlokat.
Ez lenne számomra az elsődleges, hogy megtudjam nyitni minden gond nélkül a ps, ai, indd fájlokat.
A másik, meg, hogy Alienware 15R3-as laptopom van, mennyire kezeli jól a drivereket?
Előre köszönök minden segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Tőzsde és gazdaság
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Mikrotik routerek
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Elektromos autók - motorok
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Gyermek PC játékok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged