- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Netfone
- Apple iPhone 17 - alap
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
ubyegon2
üzenetére
Igazad van, ezt benéztem. Nem kattintottam a főoldalán a 64 bit-re, úgy jön elő az az aloldal, amit linkeltél. Azon már valóban ott van, hogy Cinnamon.
A 32 bitet is akartam írni a kollégának, hogy azt NE telepítse, de úgy emlékeztem, hogy Mintből már nincs 32 bites. Ezek szerint LMDE-ből még van.
A 32 bit only, meg 1-2 giga RAM-os 64 bites gépekre meg amúgy sem Mint való Cinnamonnal, mert gyengék hozzá, vagy memória nincs neki elég. Ilyen gépekre egy sokkal soványabb disztrót érdemes választani. Persze minél soványabb, annál minimalistább, kezdő linuxosnak annál inkább nem felhasználóbarát. De hát valamit valamiért, régi vagy gyenge gépnél kompromisszumot kell kötni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- LG UltraGear 45GX90SA-B Monitor
- M1 iPad Pro 11" 3. Gen 128GB Silver - 27% ÁFA (0434BE)
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 16GB 512GB FHD 1 év gar
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon