- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Óriásakkus telefon jöhet a Vivotól is
- Bemutatkoztak a Samsung legújabb fülhallgatói is
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
piaci alapokon működő vállalattal, az utóbbinál nem csak léhűtők kerülik el a közmunkát
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ezt speciel benézted, mivel ez igen spéci szakterület volt és még piaci alapon is működtünk. Külön örültem neki, mikor bejelentették, hogy jövő hónaptól értékesíteni is fogunk. Igen jól hallod, civileknek is. Aztán jött a Gauss-Krüger / UTM rendszer átállás is. Az volt csak az igaz léhűtés.

Bőven van összehasonlítási alapon, szóval nekem ne mutasd be a piaci alapon működő cégek szakembereit. Szerintem egy ilyen teljes térképészeti rendszer váltást 20x ennyi ember évekig szervezett volna, nekünk meg bő fél évünk volt a teljes cserére. Igaz nem is az irodámban ültem egész nap.
Erről jut eszembe, most veszik át a 140 céget, lehet be kéne jelentkeznem, hogy párat én is vállalok.

(#12197) Aweriot
Persze.

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- ASUS ROG Ally
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Óriásakkus telefon jöhet a Vivotól is
- CASIO órák kedvelők topicja!
- RAM topik
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 16 2.5K OLED Ultra 7 255HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Rowon