- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung i8910 HD - mindent bele
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Yettel topik
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Viktoár
üzenetére
(szerkeszteni akartam, de valahogy duplikálódott)

Jogos, egyébként nincs mit!
Az ismerkedés tovább fog tartani, mint 1 nap, de a lehető legjobb választás a Linux MINT a Win- ről való áttéréshez. Először szokatlan kicsit, de nagyon hamar megszereted majd! Sok sikert hozzá! 
Ha megnézed ezeket a képeket, látni fogod, hogy akár egy szebb Win sokkal kisebb erőforrás felhasználással és biztonságosabban. Én azért tértem át Win 7- ről, mert a sok oprendszert védő program már teljesen lelassította a gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- 27% - ASUS ROG Strix XG27UCG IPS Monitor! 3840x2160 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az ismerkedés tovább fog tartani, mint 1 nap, de a lehető legjobb választás a Linux MINT a Win- ről való áttéréshez. Először szokatlan kicsit, de nagyon hamar megszereted majd! Sok sikert hozzá! 
Rowon