- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Frawly #11789 üzenetére
Nincs ilyen a beállításai között, már kerestem. Egyébként a Celluloid az alap lejátszó zenére és filmre is, a Rhythmbox-ot úgy találtam a Start menüben a progik között és gondoltam kipróbálom, de így nem kell.
Nem tudom mit használjak helyette, eddig Media player classic-kal nyomtam, mert az XP/Win2000 időkből az rögződött be a Winamp mellett. Most viszont nem vagyok ezekhez kötve, az igényeim meg annyira minimalisták, hogy az alapértelmezett progik is teljesen jók. Rhythmboxban is csak ez a kikapcsolhatatlan értesítés zavar. Használhatom a Celluloidot is lényegében.
Amúgy majd kéne valami olyan fícsör, hogy Loudness vagy Megabass vagy valami, Windows alapból tudja a mélyhang kiemelést, itt ez nincs és hiányzik. De olyan kéne ami globális, nem csak egy programon belüli.Az Asztalon az ikonokat elrendeztem, azokat meg is jegyezte, de az újraindítás után névsorrendbe rakta őket megint. Van ilyen opció, hogy Elemek elrendezése, felette az automatikus elrendezés kikapcsolva, de név szerint visszarendezi őket, nincs kikapcsolás vagy egyéni lehetőség, ezek szerint minden alkalommal sorrendbe rakja őket név, típus stb szerint?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest