Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fradi81
üzenetére
Akkor a kolléga csak nem ússza meg az FSTAB szerkesztését, de nem baj, az imént linkelt kb 50 hsz-ből ki lehet mazsolázni, ezt hogyan kell, feltéve ha nem változott valami az utóbbi egy évben, mert már nem követem ezeket.
(#11732) Frawly
Sajna már nem rendelkezem szerintem kompetens tudással még nokedli szinten sem. Mivel minap is kaptam figyelmeztetést nagybetűsöktől, így nem nagyon erőltetem a megjelenést sehol, ha nem érzem fontosnak. Népszerűségem vonzza a fogáskeresést, jelentgetést, de ebből csak az elsőt tudom elfogadni. Sajna nehezen viselem, ha belém kötnek, hiába gyakorlom ezt én is időnként! Nagybetűssel meg már nem vitatkozom, mert sose tudom, mikor játszik robotost és mikor normális párbeszédképes.
Ja meg amúgy is kész a Winx-es asztalom, tegnap mutattam is az off-ban.

Kezdőknek azért nem ideális az /etc/fstab-ban matatás, mert ha félreír benne valamit, bootképtelenség is lehet az oka
Anno totál nokedliként én is rákényszerültem és nem is bánom, mert legalább valamennyire azt a részt átláttam. Ha több meghajtóval operál az ember, nehéz megkerülni az FSTAB-ot vagy csak nem érdemes.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bittorrent topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Honor 90 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Rowon