- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Garmin topik
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
bringasisti
őstag
Köszönöm a válaszokat. A gond az hogy mikor elkezdtem gyűrni az idegeiteket akkor a HP Ügyfélszolgálat adott egy linket illesztőprogramok telepítésére ahol felsorolták az én nyomtatomat. Viszont az Ubuntu alatt mikor szenvedtem ott a manuális nyomtató beállítás nem tartalmazta a nyomtatóm típusát. Felhívtam az Ügyfélszolgálati munkatársat és rákérdeztem hol van hol nincs az adatbázisban. És akkor 2 perc keresés után mondta hogy 12.04 az utolsó verzió ahol volt termék támogatás. Tegnap feltettem a 12.045 verziót mert azt találtam és nem tudja, hiába telepítettem HPLIP és mindent amit a gép kért. Már csak egy utolsó eretnek kérdésem lenne hozzátok megköszönve hogy próbáltatok segiteni: ha veszek 32 ért egy Windows telepítőt akkor tudtok segíteni felrakni, mert az illetékes topik az olyan magaslatokban jár hogy ilyen alap tudáshinnyal szenvedő felhasználót észre se vesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ingatlanos topic!
- Fűnyíró topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lightyear - befektetési app
- Mobil flották
- Kompakt vízhűtés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest