- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
SwissAirplan
aktív tag
Igaz felraktam az okos otthonos topicba is... de rájöttem hogy ez inkább linuxos kérdés mint smart home-os
Linux mintre probalom feltelepíteni a Node-red ez.
A mosquitto miután az openssh-t felraktam felment szépen. Leteszteltem... működik!Node-red hez a Nodejs "elvileg"felmegy. ellenőrizve a verziószámot megtalálja 11. valahányat ír.
Utánna npm az is felmegy verziószamot ellenőrizve megtalálja 6. valahány..Utána node-red települ, de már telepítés közbe kidob error meg warning sorokat, meg vagy 60 soron keresztül hogy nem települ mert "ez függ ettől"
Telepítés befejezve inditanám, semmi!3 leírást is végigcsináltam ... de nem megy.
Van valami buktatója? vagy ???
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Villanyszerelés
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- CES 2025: Naya, az igazán egyedi billentyűzet
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest