- Instagram közösségi fényképezés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispx
addikt
válasz
Focke-Wulf #25 üzenetére
Közben még egyszer átszerkesztettem a hozzászólásomat. A Skype problémával az Ubuntus topicban próbálkozz.
-
kispx
addikt
válasz
Focke-Wulf #23 üzenetére
A feltöltés mellett van egy olyan, hogy beilleszt, arra is kattints rá, mert így nem látszik.
Szerk.: látom megoldódottA billentyűzet kiosztását pedig így tudod megváltoztatni: [link]
Szerk2.: Az egyik programkönyvtár (libasound2) verziószáma nem teljesíthető. Régi van fent, de nem tudja frissítéséni a repóból. Ezt így hirtelen nem tudom megmondani, hogy a régi Ubuntura hogyan lehet felrakni. De talán itt igen.
-
kispx
addikt
válasz
Focke-Wulf #21 üzenetére
Ugyanúgy print screen.
Felkínálja majd a mentés opciót. Ha nem akkor a gimp nevű szoftvert keresd meg. -
kispx
addikt
válasz
Focke-Wulf #19 üzenetére
Az a verzió már nem támogatott.
Képernyőképet a hibákról tudnál küldeni?
-
Focke-Wulf
csendes tag
Na, sikerült! A 2009-ben kiadott 9. akárhanyas verziót tettem fel és az szépen megy. Azonban nem tudok telepíteni semmit se, hiába szeretnék pl újabb böngészőt. A benne lévő mozilla nemtámogat már egy csomó mindent és hiába töltök le akármit az nem települ fel. Szerintetek mi lehet a probléma? Vagy hogyan kell telepíteni? A mozilla letöltős könyvtárában rákattintok bejön automatikusan egy másik ablak ahol valami történik és utána lesz rossz a telepítés, errorokat ír ki.
-
kispx
addikt
válasz
Focke-Wulf #17 üzenetére
Akkor ott más baj lesz. Szerintem ebben a topicban mondd el a problémát többen látják mint itt.
-
kispx
addikt
válasz
Focke-Wulf #15 üzenetére
Esetleg egy Manjaro-val is meglehetne próbálni, annak kisebb az erőforrásigénye.
-
kispx
addikt
válasz
Focke-Wulf #13 üzenetére
Próbáld ezzel: [link]
-
Focke-Wulf
csendes tag
Sziasztok!
Kipurcant a laptopomban (Amilo Pro V8010D) a vincseszter. Legalábbis olyasmit ír ki, ha újra akarom rakni, hogy nem található a vincseszter, a rajta levő XP betöltésekor pedig mindig kékhalált dob.
Csináltunk egy live ubuntu-t, az egyik legújabb verziójút pendrive-ra. Két asztali PC-n is kipróbáltuk, mindkettőn ment, de a laptopomat nem indítja be, ezt írja ki:
"This kernel requires the following features not present on the CPU:
pae
Unable to boot -please use a kernel appropriate for your CPU."Ötlet? Talán túl régi a gépem, és ez az ubuntu meg túlságosan új? Próbáljam meg másik live linuxszal?
Köszi!
-
Takhanto
őstag
Hy all
Leszedtem blackPanther OS v4.1 special (magyar) Magyar nyelvű Live Linux, mely akár telepíthető.
Www.szoftverbazis.hu-n szedtem le,de nekem még windowsom van és nem tudom hogyam írjam ki rendesen az isolinuxot.Az egésznek az a lényeg ,hogy be tudjam bootolni a linux live-ot
Tenksz -
marcee
addikt
Engem nem is a live cd készítés érdekelne, csak nem találtam megfelelőbb topikot.
Slax Live CD verziók között találtam egyet, amit úgy állítottak össze, hogy ráférjen egy 128MB-os pendrive-ra. Gondolom nem a hurcolására, hanem a futtatására gondoltak. Oké, de hogy lehet cd image-et pendrive-ra ''írni''? -
AlBundy
aktív tag
-
virtual
tag
Tudtok olyan LiveCD-t, ami támogat DVD írót is? Pio A06-os íróm van, ls olyan liveCD-t keresek, amivel ha betöltöm a rendszert, utána kivehető a lemez és lehet a HDD-ről adatokat kiírni. Egy régebbi Slackware LiveCD-m volt csak, az nem igazán ismerte még a DVD írást. Most nem tudom van-e már ilyen LiveCD. Igazából elszállt HDD-nél rendszerlementésre kellene, ha már írtatok DVD-t LiveCD-vel akkor segítsetek plz.
-
VladimirR
nagyúr
hi
legkozelebb kerlek hasznald a keresot - itt van egy eleg reszletes leiras Bővebben: link -
Flashy
veterán
saját magadnak készíteni gázos. még hozzáértőnek is okozhat fejtörést. legegyszerűbb ha letöltesz párat (knoppix, mandrake, suse), aztán kiválasztod a szimpatikust a többit meg letörlöd.
-
durexxx
csendes tag
Milyen linux disztibucióból lehet jó livecd-t készíteni?
És hogyan készíthetem el?
Valamilyen egyszerű megoldás kellene...
Nagyon nem értek a linuxhoz, csak jó lenne egy livecd, netezni, levelezni, filmet nézni stb...
De nem szeretném, hogy foglalja a helyet a winyón.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest