Új hozzászólás Aktív témák
-
kispx
addikt
válasz
Focke-Wulf #25 üzenetére
Közben még egyszer átszerkesztettem a hozzászólásomat. A Skype problémával az Ubuntus topicban próbálkozz.
-
kispx
addikt
válasz
Focke-Wulf #23 üzenetére
A feltöltés mellett van egy olyan, hogy beilleszt, arra is kattints rá, mert így nem látszik.
Szerk.: látom megoldódottA billentyűzet kiosztását pedig így tudod megváltoztatni: [link]
Szerk2.: Az egyik programkönyvtár (libasound2) verziószáma nem teljesíthető. Régi van fent, de nem tudja frissítéséni a repóból. Ezt így hirtelen nem tudom megmondani, hogy a régi Ubuntura hogyan lehet felrakni. De talán itt igen.
-
kispx
addikt
válasz
Focke-Wulf #21 üzenetére
Ugyanúgy print screen.
Felkínálja majd a mentés opciót. Ha nem akkor a gimp nevű szoftvert keresd meg. -
kispx
addikt
válasz
Focke-Wulf #19 üzenetére
Az a verzió már nem támogatott.
Képernyőképet a hibákról tudnál küldeni?
-
kispx
addikt
válasz
Focke-Wulf #17 üzenetére
Akkor ott más baj lesz. Szerintem ebben a topicban mondd el a problémát többen látják mint itt.
-
kispx
addikt
válasz
Focke-Wulf #15 üzenetére
Esetleg egy Manjaro-val is meglehetne próbálni, annak kisebb az erőforrásigénye.
-
kispx
addikt
válasz
Focke-Wulf #13 üzenetére
Próbáld ezzel: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest