- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
Veron
addikt
Köszi a sleep az müxik, amugy hogy tudok más shellt használni?
Még csak most kezdek ismerkedni vele, de eddig ugy csináltam hogy egy editorral a parancsokat meg elágazást vagy ciklust beleirtam egy fileba magy futathatová tettem a filet, és igy müködött.. De hogy lehet msá shellt hasznáni? -
-
Veron
addikt
Köszi el is indul az x, de ha visszaváltok alt+ctrl+F7-el arra amit bootkor indit alapból, aztán vissza arra amit én inditottam, akkor ott megint szöveges üzemmod van, de parancsokat mar nem tudok irni. ugy néz ki mintha futna az x, de csak szoveges uzemmodban latom a parancsokat amiket elvileg a hatterben hajtana vegre (hu ez lehet most kicsit érthetetlenre sikeredett, ha nagyon gáz megpróbálom mégegyszer leirni :) )
-
proximus
senior tag
Az ATI -knak megvan az az előnye, hogy ha nem újabb 9200 -as vonalnál, akkor lehet őket használni az X mesa + drm meghajtójával is, és ezzel nincs annyi gond mint az ATI -féle drierekkel, bár nem ad olyan fullos 3D -t(kicsit lassabb). 1. Egyébként 100% hogy jobban süvítene a drm -es megoldás, ha minden infót megkaptak volna. 2. tuti hogy a legújabb karikkal is menne, persze ehez megintcsak azt az őrült titkolódzást kellene hanyagolniuk.:)
Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest