Aktív témák
-
MUŁĐER
addikt
helló
van itt egy kis letöltőgép amit netmegosztónak is akarok használni,van rajta már net,de a többit nem tudom...hogy kell leosztani a netet?A krosszlink kábel már megvan:) -
MUŁĐER
addikt
válasz
dr_strange #240 üzenetére
cd képfájl.
izé,van itt még valami,van egy kis gondom a DC-vel,amióta megvan ez a legújabb verzió,nem megy.Persze szebb mint a régi volt,meg minden,de az legalább működött elsőre.
itt ezt vágja a fejemhez:
hublist, dctc and dctc_master are not found in the path,fix and restart the program -
MUŁĐER
addikt
válasz
dr_strange #237 üzenetére
más módszer nincs?Szegmentálási hibával elszáll a bin2iso :(
-
MUŁĐER
addikt
helló
*.BIN fájlt mivel/hogyan tudok beolvasni? -
MUŁĐER
addikt
van valakinek tapasztalata a matrox kártyákkal linux alatt?működnek? főleg a G200-ra lennék kíváncsi
-
MUŁĐER
addikt
SUSE 9.1
ez nagyon furcsa....megnéztem a mappa méretét,és egyezik az eredeti mérettel a file undelet progi használata után.De nem látszanak a számok.Mondom nézzük csak,és átmásoltam az egészet a linux partícióra...sokáig másolt,tehát vannak adatok...de nem látom őket.5 GB hely eltűnt a linux partícióról,de nem látom a számokat.
[Szerkesztve] -
MUŁĐER
addikt
válasz
eddie303 #162 üzenetére
sajna nem...nem tudom miért nem találja...ha csak annyit írok hogy:
linux:/usr/bin # mundelete -F 32 -R /dev/hda3
akkor nem ír ki hibát,de nem csinál semmit....de nem iaz hogy egy nyamvadt fájlt sem tud visszahozni 5 GB-ból,főleg hogy nem írtam arra a partícióra semmit...más progit meg nem találtam ami használható lenne -
MUŁĐER
addikt
linux:/usr/bin # mundelete -F 32 -r /dev/hda3/zene
unable to open device /dev/hda3/zene
szvsz nem jól írtam be...itt szivat ááááááááá
fönn van a wine de nem indítja el az *.exe-t...hogy lehet rábírni az emulácíóra?
[Szerkesztve] -
MUŁĐER
addikt
találtam egy mundelete progit,de unable to open device-al szivat....valaki tudná értelmezni a használati utasítást,mert ezek szerint nekem nem sikerült...
linux:/usr/bin # mundelete -h
*mundelete* undeletes files with (possibly) relative data from MsDos/Windows file systems
Usage: mundelete [OPTION]... DEVICE... [DIRECTORY]
OPTION:
-F FAT-size Specifies the type of file allocation tables used (12,16 or 32 bit). If 0 or nothing specified, mundelete will autodetect it, else it will select FAT12
-c UNDELETE_CHAR Specifies the character used instead of first character of a undeleted entry. If nothing specified mundelete will use 'U'. In vfat file system you don't need this option because mundelete get first character of the deleted file from the relative vfat entry
-r Walk through the directory tree starting from the indicated directory DIRECTORY, if specified, else from the dot entry in the root dir. For each found directory in the tree undeletes files contained in
-R Same as -r but also walk through each entry undeleted. That is, it undeletes all on the disk -
MUŁĐER
addikt
SOS basszus,valaki segítsen ha tud,egy elegáns mozdulattal letöröltem 5 GB zenémet ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ,vissza lehet hozni ugye vissza lehet hozni kurva életbe hogy a SUSE-ban ilyen szar fájlkezelők vannak hogy simán félre lehet kattintani áááááááááááááááááááá
-
MUŁĐER
addikt
emberek,nem tudja valaki hogy SUSE 9.1-ben miért nincs alapból fönn egy codec sem?Nem tudok filmet nézni.
Ahol pl.: a xine codec-jeinek kéne lennie,az /usr/lib/win32 ez a mappa tök üres!:F -
MUŁĐER
addikt
van egy nagy gondom:
szeretnék két partíciót egyesíteni,de nincs megfelelő progi hozzá linux-ban,csak a part.magic tud ilyet.
Ahoz viszont windóz kell.
De
Megpróbáltam fölrakni a win-t,és a következő hibát dobja a fejembe:
system/hal.dll hibás vagy nem található,telepítse újra.
Na most volt előtte egy win-em,de azt a partícionálás kinyírta.
És ugyanezt a hibát írta ki amikor megpróbáltam elindítani.
De az teljesen új win telepítője miért írja ki ezt?:F
+a gépem nem boot-ol be DOS-os bootlemezről,mert ugye van a part.magic-nek dos-os verziója,és megcsináltam volna így is...de egyszerűen nem boot-ol be róla.
Van egy olyan sanda gyanúm hogy a linux a boot -területen nagyon elgányolt valamit.
Kéne a segítség,mert holnap megjön a SUSE-ém (most UHU van),és szeretném fölrakni,viszont a mostani Linux partíció kicsi már...ezért akarok egyesíteni.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest