- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
#21078528 #10748 üzenetére
nekem pl. tele van a herótom azzal, hogy minden telepítés után meg nagyobb upgrade után visszacsináljam, amit elcsesznek.
mi a fenéért nem lehet megülni békésen a seggükön és nem csinálni semmit?
gondolom az se véletlen, hogy egy csomó beágyazott linuxot futtató cuccban 2.36.x-es meg ilyesmi kerneleket találok... -
cami][us
senior tag
-
válasz
#21078528 #10721 üzenetére
Balról jövő? Na most, ha csak Anglia lenne, azt mondanám, OK. Én nem a politikától értesülök a dolgokról, majd 2 éve hiradó vagy bármilyen TV adás-mentesen elvagyok. Lehet, hogy ott szerencsésebb a helyzet az átlagnál, itt Pesten nem mondanám, hogy az eü helyzet állapota csak balos duma szerint katasztrófa. Nekem aztán mondhatsz bármit, ahol lakom minden 2. villamosmegállónál új Stadion van, épül a 3. Ezeket csak kívülről láttam. Szerinted láttam kórházakat is a környéken. Igen, belülről is. Pesten egy kórház van, ahol viszonylag megfizetik az embereket és van is állomány, csak éppen Pest 80%-a oda tartozik. Qrva jól érzi magát mindenki, csak a balosok riogatnak.
Az a fura, hogy a super stadionokra a kutya se kíváncsi, alig mennek be az emberek, kórházba sajnos mennének. Múlt évben úgy köhögtem, hogy csak na, kiírt a házidoki normális tüdőröngenyre, időpont foglalás, 2 hónap múlva jöjjön. Mondom a telefonos asszonykának, hogy addigra vagy megdöglök vagy elmúlik.
Majd megyek a szemben lévő stadionba és szólok a szomszédoknak is, hogy ne legyek egyedül......
Ezt csak azért írtam le, mert él itt is pár ember és hátha felétek csak nembalos média van. (ez mondjuk elég valószinű)
Amúgy meg a politika részét tényleg kár feszegetni, pap, ügyvéd, politikus üzemszerűen hazudik!
Mi emberek meg birkák vagyunk, hogy hagyjuk......
Brexit meg mi a manó? Munkásember akkor is kell majd.....ettől kár beparazni az ott lévőknek.
-
-
tvamos
nagyúr
válasz
#21078528 #10708 üzenetére
Valoban... nekem is mondtak mar, hogy g..ci vagyok, mert nem javitom meg a TV-t, pedig villamos mernok vagyok. Mindig azt mondom nekik: Villamosmertnok, tehat a villamoshoz ertek, a TV-hez meg a TV szerelo ert. De nem erdekli, mert g..ci vagyok. Mondjuk... abban amugy igaza van, hogy g..ci vagyok, de nem ezert.
(#10709) ubyegon2
Rosszul latod. Ott ul a gep elott, tehat ert hozza. Csak g..ci, es nem akar segiteni. A k..csog... -
válasz
#21078528 #10398 üzenetére
Állam bá annyira nem hiszem, hogy akarna egyébként nemzeti Linuxot, azért ezt a MS biztosította eléggé. Gondolom valami eu-s pénzt lehetett csatornázgatni, így valakinek kiosztották egy részét, ilyenkor rákeresnek a nemzeti szóra és kiválasztják ki lesz az áldozat!
Ha egyáltalán volt ilyen, senki nem tudja, ill. van aki igen.....
Ez a Nyilatkozat is jelzi az egész faramuciságát.
"Tisztelt Webnode!
Felhasználónk értesítése alapján tudtuk meg, hogy az önök szolgáltatását használják a személyem és az általam vezetett projekt lejáratására. Az oldalt a visszajelzésekből egyértelműen velem azonosítják, így tisztelettel megkérem Önöket, hogy távolítsák el a tartalmat. ......." phhúúú
-
válasz
#21078528 #10212 üzenetére
Úgy indult, hogy a router valamit vacakolt, feljött az Asus beállító oldala, lelőttem, utána megjelent és fw frissítést javasolt, megcsináltam, de utána lassan minden elment, a végén a wifi is volt ugyan, de csak érzékelte minden, nem tudta használni. Állítgattam, meguntam, lant direktbe a PC-be és ekkor jött a horror, nem jöttek be olyan oldalak, amiket napi szinten látogatok és meló miatt is kellenek! Friss Debian 9, 1 napos épp csak felrakott Mint KDE 18.2, végigzongoráztam mindent, míg végül a HDD-re tatalékba helyezett 17.3 volt az, amin minden működött. Egy kép alapján szóltak, hogy 100-as IP címem van, az azt jelenti, hogy a Digi NAT-olta az IP címemet! Többszöri hívá Digihez, elsőre hülyének néztek, pénzes csapatot akartak kiküldeni, hogy kivizsgálják. Másnap már konkrét infókkal hívtam és egyből mondták is, hogy valóban át van állítva NAT-olt IP-re, kértem egyéni IP-t szépen. Ma reggel visszakaptam, de minden ugyanúgy rossz volt, kivéve a 17.3! Akkor hoztam a kalapácsot meg a vastag gamekapcsot, reseteltem és a router is jó lett, meg a weboldalak elérése is! Régen percek múlva drasztikáztam volna és már bánom, hogy mostanában finomítottam az eljárási renden.
dióbélben kb ennyi
-
-
bambano
titán
válasz
#21078528 #9768 üzenetére
ne is akard védeni, mert nem lehet.
az képezheti vita tárgyát, hogy legyen-e számmal kezdődő account, de miért ne lehetne.
az viszont nem képezheti vita tárgyát, mert orbitális ökörség, hogyha valami hibát észlel, akkor a létező legrosszabb verziót csinálja és rootként futtatja. ezzel akkora biztonsági rést nyitott, hogy befér rajta a komplett második szovjet front.azért pedig, ahogy az ilyen hibabejelentéseket kezeli, megérdemelne egy alapos verést. igazából nem értem, hogy a redhat miért csinált magából ilyen idióták gyűjtőhelyét. ez már a sokadik melléfogásuk.
-
-
Rimuru
veterán
-
-
spammer
veterán
válasz
#21078528 #8968 üzenetére
Nem használtam olyan sok tiling wm-et: awesome, aztán most már egy jó ideje bspwm megy, mellett most próbálom a swayt, meg rövid ideig próbáltam a herbsluftwm-et, dwm-et. A dokumentációja mindegyiknek elég jó, onnantól kezdve meg már úgyis egyéni ízlés kérdése, hogy ki hogyan állítgatja be magának. De majd azért lehet, hogy egyszer egy tömör összefoglalót firkantok ezekről (nagyobb lélegzetvételűt nem hiszem).
Addig is ha érdekel konkrétan valami ebben a témában, arra szerintem itt többen is tudunk is válaszolni.
-
válasz
#21078528 #8893 üzenetére
Akkor le vagyok maradva! Ennyi előnye van, hogy nem nyitok meg hírportálokat majd egy éve, csak igen ritkán.
Az előbb is akartam említeni, hogy azért az oroszok meg kína...meg mi. A 3 óriás.........
Pénzeljenek csak bennünket! La Trón OS-t meg a PH-t, itt mi mindent megcsinálunk, ha a kormány pénze és a TEK mögöttünk áll! (amúgy most épp mögöttem van a TEK látótávolságban)
Itt is vannak tőkeerős infócégek meg olyanok, akik ismertek nemzetközileg is! Kürth, Prezi, Grafiszopt, etc....
Mondjuk itt se bántam volna, ha a képek, videók legalább magyar nyelvű OS-ről szólnának meg nem Charles K Barca név lenne a panelen.
-
válasz
#21078528 #8889 üzenetére
Ez tényleg komoly, de egyből eszembe is jutott erről, hogy valóban, a TEK milliárdokat kapott infómegfigyelésre, ebbe az OS-be is lehetne integrálni az ő betekintő, óvó szemüket, fülüket!
Azért a russianoknál is még csak terv az igazi nemzeti OS.
(#8890) Cyrin
Magyarítani kéne, a trón szó benne van, ezt kéne erősíteni, tetszene a rütörp-nek!
Háttérképet nem lehetne változtatni, csak a rütörp képe és stadionokkal váltakozhatnának mintegy élő háttérként, időnként megjelenhetne még kuszaszem is a piros pöttyös babapopsikkal a háttérben meg madárfejű Petike! Kezdetnek egy jó programot ajánlok fejlesztők figyelmébe, amivel indulhatan is az OS boot után:
nemzeti rezsicsökkentő és bankrogyasztó kiszámoló
-ez lenne a kalkulátor helyett -
válasz
#21078528 #8881 üzenetére
DE, már anno is a Viktorék voltak, akiknek eszébe jutott, hogy van ez a Linux izé, meg az OpenOffice hogy is híjják, oszt lehet, hogy a csoringer magyaroknak, akik nem tudják kifizetni az MS licenceket
Elég jót nevettem, még jó, hogy épp nincs kirepedve a szám!
OV-ékat úgy általában is igencsak érdeklik a csóringer magyarok! Azért vannak kivételek, egy egy mintapéldányt azért kiemelnek, akik a tehetségük folytán erre méltóak, például OV fodrásza, fogorvosa, gázszerelője friss diplomás docense (leendő Open Szürcs Egyetem rektora)
Ezt ne csináld léci! Ez offtopik, nem vicctopik!
(#8882) spammer
Lehet, hogy a kezdetekkor még volt valami ötletül a BP-os srácoknak, de a mára felélesztett projekt az valami nagyon katyvaz lett. Viszont lehet, hogy jól járnak ők is. Azt azért biztosan tudom, hogy ha már informatikát akarnak fejleszteni bárhogyan is, akkor ezt ez a kormány kizárt, hogy meg tudja tenni, teljesen az ellenkező irányba ment eddig, lásd oktatás.
Persze anno a másik oldalon is ott voltak a 'kakaóbiztos' óvodai gépek!
A vége az lesz, hogy nekünk magyaroknak igen sokba fog kerülni egy amúgy ingyenes operációs rendszer!
A zolimpia lefújásával újra beindulnak az ötletelések, mert a pénzeket csatornázni kell folyamatosan. Bővül a család, baráti családok, etc.Most akkor én feldegradáltam a dolgokat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike 1.6
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Apple MacBook
- Fujifilm X
- Nintendo Switch 2
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- TP-LINK routerek
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- Sony PlayStation 5 ( PS5 ) Sony PlayStation VR2 Csomag
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest